مجموعه شکار در واقع گستره جستجوی عصری و محتوایی رضا درخشانی در مینیاتورهای ایرانی میباشد که همواره یکی از منابع الهام آثار وی بوده است. آثار درخشانی بر مبنای مینیاتورهای ایرانی از سال 1988 در امریکا با مجموعهای بر اساس داستان خسرو و شیرین آغاز شد و اولین بار در سال 1992 در نیویورک به نمایش درآمدکه شاید اولین نمایش هنر امروزی ایرانی در آمریکا پس از تغییرات سیاسی بود که در کانال ABC تلویزیون آمریکا همراه با مصاحبه از آن تقدیر شد. این مجموعه پس از یک توقف 10 ساله در سال 2002 پس از بازگشت وی به ایران از سر گرفته شد که شامل سری خسرو و شیرین، سری مهمانی در باغهای ایرانی، سری موسیقی و طرب و البته مجموعه شکار که بخش عمده این مجموعه میباشد.
از آنجا که همه هنرهای ایرانی به نوعی با شعر فارسی آمیختهاند، ابیاتی از سرآمد شعر فارسی حافظ شیراز همواره دیگر منبع الهام رضا درخشانی بوده است.
الا ای آهوی وحشی کجایی مرا با توست چندین آشنایی
دو تنها و دو سر گردان و بیکس دد و دامت کمین از پیش و از پس
این مجموعه همواره در مرز بین هنر آبستره و فیگوراتیو قرار دارد و با درهمریختن و بازنگری مینیاتورهای ایرانی جان تازه مییابد. بر خلاف مینیاتور این آثار در ابعاد بزرگ و با بافت غلیظ در دو یا سه لت و یا بیشتر به اجرا درمیآیند که البته رنگ نقش عمدهای را در آن باز میکند. بدنهای سپاهین سوار بر اندام ظریف و زیبای اسب های رنگارنگ به سویی نامعلوم و به قصد شکار در حرکتاند.